Megyeri Szabolcs vagyok, kertész.
Elérkeztünk a tavasz második feléhez, ilyenkor már a hideg éjszakák száma is csökken, a hőmérő higanyszála szépen lassan emelkedik.
Itt az ideje a zöldségeskert létesítésének, a magvetésnek, palántanevelésnek is.
A saját kertünkben termett zöldségeknek mindig jobb az ízük, és megadja azt az örömöt, hogy végigkísérjük, ahogy a paradicsomok napról-napra pirosabbak lesznek, a levélzöldségeket minden nap szüretelhetjük, és magunk szedhetjük le a termést az uborkáról, paprikáról és a többi zöldségről.
Ennek persze vannak feltételei, de egy kis odafigyeléssel csodákat teremthetünk a kertünkben.
Ismerjük meg őket közelebbről, tanuljunk róla együtt ebben a kurzusomban! Tartsanak velem!
Adja meg e-mail címét és már érkezik is az első lecke!