Kertészeti tanfolyamomon nem csak értékes tudással gazdagodhatnak pihentető, stílusos környezetben, hanem a pénteki napon, az esti előadások alatt korlátlan mennyiségben ízlelhetik meg az alábbi borokat, hogy az élmény még teljesebb, a hangulat pedig oldottabb legyen!
Etyek-Budai Sauvignon Blanc - kiváló magyar bor, üdítően bodzás illatokkal, melyben a figyelmes kóstolók az egres ízét is meglelhetik! Reduktív technológiával készülő bor, mely könnyedségével, frissítő jellegével, könnyedségével remek kiegészítője tartalmas beszélgetéseknek, vidám időtöltéseknek.
Pázmándi Cabernet Sauvignon Rosé - a pázmándi ültetvényekről származó szőlőszemekből készült rozé málnás aromájával, lédús gyümölcsöket idéző ízkavalkádjával elvarázsol bárkit, aki egy légies, üdítő bort keres! Kiváló kísérője tésztaételeknek, egyszerű szárnyashús ételeknek, de kiválóan illik tenger gyümölcseiből készült fogásokhoz is.
Takler Cuvée borok - a Takler családi pincészet az 1700-as évek óta foglalkozik borkészítéssel a szekszárdi borvidéken. Boraik jellemzően érett, gazdag, telt tónusú, mégis lágy, egyedi ízvilágú borok, melyekből a Cuvée borokat kóstolhatja meg a tanfolyam péntek esti alkalmával!
Kertészeti tanfolyamom egyik egyedisége tehát abban rejlik, hogy nem pusztán előadásokat és oktatást kínálok, hanem élvezetes időtöltést, élményt, és kikapcsolódást. A pénteki nap estéjén a fenti borok kóstolásával Ön ellazulhat, átadhatja magát a hangulatnak, és remek szórakozásban lehet része!
Vegyen részt Ön is kertészeti tanfolyamomon, töltsön el két kellemes napot egy
stílusos vidéki szállodában, gyarapodjon hasznos ismeretekkel!
IDE KATTINTVA olvashatja el a részleteket és adhatja le jelentkezését!